Pokličite na brezplačni telefon: 080 87 88
NOVO! Klimatske naprave ZA KLETI že od 1260 € z montažo!

Dejavnosti

Naša osnovna dejavnost je distribucija in prodaja:
• klimatskih naprav za hlajenje in gretje prostorov

Glavni cilj, ki zagotavlja dolgoročno uspešnost naše družbe je trgu ponuditi najboljše proizvode in tehnologije, ki jih ponujajo vodilni svetovni proizvajalci s katerimi sodelujemo. Ker je pravi napredek šele takrat, ko je dosegljiv in človeku prijazen, je naša poglavitna naloga, da redno sodelujemo s proizvajalci, ki nam za klimatske naprave zagotovijo kvaliteto, varčno delovanje in ustrezne meritve. Klimatske naprave so učinkovite in varčne naprave, ki se fiksno in dolgoročno vgradijo v domove, pisarne in ostale poslovne prostore in s tem omogočajo visoko toplotno udobje bivanja v zaprtih prostorih. Kupcu, ki se odloči za tako investicijo omogočamo nabavo kvalitetnih in zaupanja vrednih proizvodov vodilnih svetovnih proizvajalcev in storitev po dosegljivi ceni.

Smo pooblaščen distributer japonskega proizvajalca MITSUBISHI ELECTRIC in TOSHIBA. Kot pooblaščeni distributer za proizvode zagotovimo prospekte, tehnične specifikacije, predpisana potrdila o ustreznosti in kakovosti (izjava o skladnosti), tehnična navodila in navodila za uporabo, svetovanje, garancijo in servis. Povezava med vsemi subjekti prodajne verige je zelo pomembna, zato dajemo velik poudarek na redno izobraževanje in usposabljanje, tako na področju stroke, kot trgovine..

Iz naših poslovnih in skladiščnih prostorov z lastnimi dostavnimi vozili in s pomočjo partnerjev hitre dostave prodajalcem in monterjem po vsej Sloveniji dnevno dostavljamo blago iz široke palete proizvodov na zalogi: klimatske naprave, bakrene cevi, konzole, rezervne dele namenjene široki porabi v domovih, pisarnah in trgovinah. Skupaj s projektanti sodelujemo pri načrtovanju ogrevanja, ventilacije in klimatizacije objektov z zmogljivimi multi sistem klimatskimi napravami in kaskadnimi sistemi s toplotno črpalko ter VRF sistemi z variabilnim pretokom hladilnega sredstva.

Vsebine na spletni strani so informativne. Za morebitne napake ne odgovarjamo. Za natančen izračun ponudbe nas kontaktirajte. kontaktKontaktni obrazec facebookFacebook googleGoogle+ Brezplačni telefon: 080 87 88 © Mežnar d.o.o. - klimaplus.si 2014 izdelava: iti.si