Pokličite na brezplačni telefon: 080 87 88
NOVO! Klimatske naprave ZA KLETI že od 1260 € z montažo!

O podjetju

Mežnar d.o.o. je družinsko podjetje katero se že 45 let ukvarja z izvedbo strojnih del z opremo na področju Slovenije. Podjetje je svojo osnovno dejavnost – strojno instalacijska dela v stanovanjskih in poslovnih objektih tekom uspešnega poslovanja razširila tudi v program distributer, prodajalec in montažer klimatskih naprav.

V podjetju delamo izkušeni in zaupanja vredni ljudje, s ciljem, da napredek stroke približamo potrebam posameznika, ki se na nas obrne z željo po nabavi klimatskih naprav in sistemov za gretje, hlajenje in prezračevanje prostorov. Iskreni odnos do strank, zavzeto strokovno delo, poznavanje trga in skrb za potrošnika so vrednote, ki so nam omogočile sodelovanje z vodilnimi proizvajalci, ki se dan za dnem ukvarjajo z razvojem in sledijo zahtevam potrošnikov.

Glede na to, da delamo in poslujemo na dolge proge, kupcem zagotavljamo samo kvalitetne materiale in opremo katere so dobavljive na trgu in jim posledično zagotavljamo tudi garancijo do 3 let.

Našim strankam lahko zagotovimo kvalitetno opremo tipa: Toshiba, Daikin in Mitsubishi. Po najugodnejših cenah v Sloveniji.

Vsebine na spletni strani so informativne. Za morebitne napake ne odgovarjamo. Za natančen izračun ponudbe nas kontaktirajte. kontaktKontaktni obrazec facebookFacebook googleGoogle+ Brezplačni telefon: 080 87 88 © Mežnar d.o.o. - klimaplus.si 2014 izdelava: iti.si