Pokličite na brezplačni telefon: 080 87 88
NOVO! Klimatske naprave ZA KLETI že od 980 € z montažo!
Akcija meseca! Maxon inverter MXI-09HC že od 295 €!

Ponudba

Do 3 leta garancije, možnost plačila na 12 obrokov

Predstavljamo vam samo izbor klim v akciji - nudimo vam tudi širok nabor ostale opreme zastopanih proizvajalcev, stropne klimatske naprave, stropne klimatske naprave za ogrevanje, stropne klimatske naprave za hlajenje, talne klimatske naprave - za hlajenje, ogrevanje, stenske dizajnerske naprave za ogrevanje za hlajenje ogrevanje, kasetne klimatske naprave za ogrevanje in ohlajevanje, klimatske naprave za kleti... Na količino možnost dodatnega popusta - npr. za monterje.

Našim stankam lahko iz našega programa zagotovimo tudi vse toplotne črpalke Toshiba, toplotne črpalke Mitsubishi, toplotne črpalke Daikin, z možnostjo montaže in servisa .

Opomba: Cene so brez DDV. Višina DDV za fizične osebe z montažo je 9,5%. Za nakup klimatske naprave brez montaže pa 22%.
Vsebine na spletni strani so informativne. Za morebitne napake ne odgovarjamo. Za natančen izračun ponudbe nas kontaktirajte. kontaktKontaktni obrazec facebookFacebook googleGoogle+ Brezplačni telefon: 080 87 88 © Mežnar d.o.o. - klimaplus.si 2014 izdelava: iti.si